Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şehit Ramazan Us İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 258 751 30 76
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://caliho.meb.k12.tr
Adres : İSMAİLLER MAH. SELAHATTİN PINAR CAD. ŞEHIT RAMAZAN US IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 23/1 ÇAL / DENİZLİ
VİZYON : Şehit Ramazan Us İmam Hatip Ortaokulu vizyonu: Ne olmak istiyoruz?. İstiyoruz ki : “Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin”. İstiyoruz ki : “Okulumuz çalışanları ve hizmet alanlarımız kendilerini güvende hissetsinler. ” İstiyoruz ki : “Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin”. İstiyoruz ki : “Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. Hiç kimse öğrenmek isteyenin önünde engel olaması”. İstiyoruz ki : “Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun”. İstiyoruz ki : “Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın”. “Biz ne istediğimizi bildiğimiz gibi NE YAPACAĞIMIZI DA BİLİYORUZ.”
MİSYON : Öğrencilerimizi insana, düşünceye, özgürlüğe, kültürel mirasa ve toplumun değerlerine saygılı evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir. Bu amaçlara onları taşıyabilecek nitelikte olan ortaöğretim kurumlarına yerleşmelerini sağlamak için gerekli öğretimi okul olarak karşılamaktır.
BAŞARILAR : Okulumuzun yeni açılmış olması nedeniyle resmi sınav olarak sadece 2013 PYBS sınavına şartları tutan 16 öğrencimiz katılmış ve 2 tanesi bu sınavı kazanarak burslu olmuşlardır. Dört öğrencimiz ise kazanma taban puanı olan 460.00 puana yakın puanlar almış ve 2014 PYBS sınavı için bizi umutlandırmuştır. Ayrıca yıl içersinde yapılan deneme sınavlarında bireysel ve oluk olarak dereceler elde edilmekte ve bunlarla ilgili bilgiler düzenli olarak sitemizde haberleştirilmektedir.

Öğretmen :22
Öğrenci :228
Derslik :12
Konferans Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1225
Yemekhane :3
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : Ders Başlama Saati 08:40 Bitiş Saati 15:20 Perşembe günleri 8 saat ders olması nedeniyle ders bitiş saati 16:10´dur.
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : İlçe merkezi nüfus 4000 civarındadır. Barınma imkanları ilçemize TOKİ tarafından 450 konut sayesinde ucuz ve konforludur. İl merkezine yakın ve toplu taşımanın 15 dakika arayla olması ilçemizin avantajları arasındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır. İle olan uzaklığımız 65 km olup 15 dakika arayla Denizli´ye toplu taşıma aracı bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :